Showroom

Holvo Lettele is al meer dan 35 jaar een begrip in de tuin en park en landbouwmechanisatie. Onze medewerkers beschikken dan ook over een jarenlange ervaring. Onze monteurs worden regelmatig geschoold door onder andere Stiga, Briggs & Stratton en Honda. Naast een goed uitgeruste werkplaats beschikken we over een grote voorraad onderdelen. Als er een onderdeel niet op voorraad is, komt dit ‘s nachts al bij ons binnen.

Holvo is meer dan een webwinkel, we bieden u goed advies bij de aankoop van uw machine. In onze winkel vindt u het complete Stiga programma opgesteld. Alle machines worden voor aflevering in onze werkplaats klaar gemaakt en afgesteld. Zitmaaiers worden bij u thuisgebracht en in bedrijf gesteld met een duidelijke uitleg. (Binnen 25 km vanaf Lettele, in andere gevallen in overleg). Ook na de verkoop stopt onze service niet. Wij bieden u de mogelijkheid uw machine een winterbeurt te geven, waarbij de machine gehaald en gebracht wordt. Voor kleine storingen in het seizoen beschikken we over een compleet ingerichte service bus waarmee wij de storing ter plekke proberen op te lossen. Ons motto luidt dan ook: Koop het bij de man die het ook repareren kan!

In onze winkel vind u naast het Stiga programma ook diverse andere tuinmachines van onder andere Echo, Iseki, Limpar, Eliet, Sabo, Waterkracht en Hikoki. Er is een ruim assortiment handgereedschappen van de betere merken. Ook vind u bij ons het complete lijn Gallagher afrasteringsmaterialen.


Stiga

In 1934 werd STIGA opgericht in Zweden. Ondertussen hebben ze meer dan 80 jaar ervaring in innovatieve consumentenproducten. Vandaag is STIGA een bekend merk van grasmaaiers en een ruim assortiment gemotoriseerd en accu tuin en park gereedschap. Bij Holvo hebben wij een uitgebreid assortiment en kunnen wij een uitstekende service en dienstverlening verrichten voor uw Stiga machine.


Echo

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko Echo producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.
Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegrooid tot een technologische leiden en Echo een gerespecteerd wereldmerk.

Door onze toewijding om enkel de beste kwaliteit te produceren, en de passie en trots om onze klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers.
Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding. ECHO doet geen concessies of tussenoplossing.
Om aan de engagement te voldoen, wordt elke ECHO motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

Met ECHO kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk ECHO. Van particulier tot bosbouwer, u kunt ECHO producten kopen met het volste vertrouwen.


Iseki

De Iseki machines zoals de compacttractoren, frontmaaiers, zitmaaiers met opvang, zitmaaiers zonder opvang etc. zijn bekend in de tuinbouwwereld. Hun grootste kenmerk? Het hoge kwaliteitsniveau en de grote betrouwbaarheid van deze machines. De Iseki machines staan steevast vooraan als het op technologische innovatie aankomt. Het merk duwt haar onderzoek steeds naar deze innovatieve domeinen en ontwikkelt zo producten die het werk nog efficiënter maken. Holvo Lettele is erkend dealer van uw Iseki tractoren en tuinmachines.


Eliet

Degelijke en betrouwbare machines, dat zijn de machines van Eliet. Het assortiment bestaat uit diverse bosbouw, tuin en park machines zoals versnipperaars, verticuteermachines, bladblazers, sneeuwruimers en nog veel meer. Komt u bij ons langs om de kwaliteit en degelijkheid te ervaren.


Limpar

Het is 1996 in Duitsland opgericht Limpar produceert niet alleen axiale en radiale veegmachines, maar produceert ook aanbouw-veegmachines, sneeuwschuiven, stalroosterschuiven en onkruidborstel-machines. De aangedreven machines zijn uitgerust met een elektrische motor of met moderne, high performance verbrandingsmotoren van Honda of Briggs- & Stratton. Het uitgebreide assortiment is compleet met een breed scala aan accessoires o.a. vuil opvangbakken, sproei-inrichting, sneeuwschuiven en sneeuwkettingen.

Alle producten worden ontwikkeld onder 1 dak, alles met de know-how en kwaliteit uit een enkele bron. Korte lijn maken het mogelijk om op elk gewenst moment snel te reageren op vragen van klanten en verbeteringen snel door te voeren. we zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van producten met een hoge kwaliteit. Daarom kiest u voor een technisch geavanceerd product van Limpar, functioneel, solide, betrouwbaar en duurzaam.


Sabo

Sabo, bekend van hun degelijkheid en hoge levensduur. Wie kent ze niet?
Wij hebben de Sabo duwmaaiers in ons assortiment om u te kunnen voorzien van een degelijke maaier, waarmee u jaren vooruit kunt.


Waterkracht

Als specialist op het gebied van reinigingstechniek biedt Waterkracht een compleet assortiment reinigingsproducten, hogedrukspuiten, pompen, beregeningsproducten, tankwaskoppen, floorcare producten, rioolinspectieproducten en accessoires en onderdelen. Als specialist op het gebied van hogedruk reinigingstechniek biedt Waterkracht professionele hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen. Wij kunnen u dan ook altijd een passend advies geven welk product het beste bij u past!